Справжній український борщ зі свининою: покроковий рецепт

270
Автор : Igor Anisimov
Складно знайти більш класичну страву української кухні, ніж борщ зі свининою. Це справжня симфонія смаку 🎵 де кожна ложка огортає теплом домашнього затишку і частує нас щирою гостинністю господині, яка вклала душу в його приготування. Домашній борщ - повсякденна їжа українців, що демонструє щедрість природи своїм смаком і любов народу до власних традицій.
Підготовка 30 minutes
Приготування 2 hours
Кухня Українська
Категорія Перші страви
Порції 8
Калорійність (100г) 72

Інгредієнти
  

  • 500 г свинини огузок
  • 3 великих картоплини
  • 3 невеликих буряки
  • 1 велика морква
  • 2 середніх цибулини
  • 1/2 качана капусти
  • 4 ст.л. томатної пасти
  • 2 ст.л. цукру
  • 4 зубчики часнику
  • рослинна олія для смаження
  • сіль за смаком

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі продукти для приготування борщу зі свининою.
  • Свинину розрізаємо на частини, заливаємо холодною водою і доводимо до кипіння. Перший бульйон зливаємо, потім знову заливаємо м'ясо водою, кип'ятимо і варимо на слабкому вогні приблизно півтори години, знімаючи піну.
  • Цибулю нарізаємо кубиками, моркву і буряк натираємо на крупній тертці або нарізаємо соломкою (я віддаю перевагу натертій моркві, та нарізаному буряку).
  • На сковороді розігріваємо рослинну олію, викладаємо цибулю, моркву і буряк. Пасеруємо овочі на середньому вогні близько 30 хвилин. В ідеалі, буряк краще пасерувати окремо.
  • Очищену картоплю традиційно нарізають кубиками, але ви можете обрати і свою довільну форму. Додайте її в киплячий бульйон.
  • Шаткуємо капусту.
  • Через 20 хвилин пасерування додаємо на сковороду томатну пасту і цукор, перемішуємо і обсмажуємо овочі ще кілька хвилин. Знімаємо з вогню і даємо засмажці охолонути.
  • Через 7 хвилин після додавання картоплі виймаємо м'ясо з каструлі. У бульйон одразу додаємо капусту, перемішуємо і солимо. Варіть далі до м'якості капусти.
  • Коли бульйон трохи охолоне, вводимо засмажку і перемішуємо.
  • Свинину нарізаємо кубиками і повертаємо до борщу.
  • Додаємо часник, натертий на дрібній тертці, і перемішуємо.
  • Подаємо зі сметаною і зеленню.

Від авторів

Спробуйте приготувати домашній борщ з свининою за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїми враженнями!
І не забудьте, ви знайшли рецепт борщу зі свининою на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв та напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
Цей рецепт шукають за запитами: борщ зі свининою, домашній борщ
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close