Зимові свята важко уявити без зігріваючого аромату спецій і цитрусів, тому глінтвейн з білого вина заслужено займає особливе місце серед зимових напоїв. Він виходить м'якшим і ніжнішим за класичний червоний, з більш тонкими фруктовими нотами. Біле вино при нагріванні розкриває легкий квітковий букет, а апельсин і кориця надають йому святкового звучання ідеального різдвяного вечора 🎄
Інгредієнти
- 750 мл білого сухого вина
- 100 г цукру
- 125 мл води
- 1 паличка кориці
- 3 бутони гвоздики
- 1 апельсин
- 1 зірочка бадьяну за бажанням
- 1 яблуко за бажанням
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі інгредієнти для приготування глінтвейну на білому вині з апельсином.
- У невеликій каструлі з'єднайте воду з цукром і спеціями, додайте нарізаний скибочками цитрус.
- Поставте суміш на помірний вогонь, доведіть до кипіння, помішуючи, потім проціджуйте.
- Влийте вино в каструлю з відваром і обережно нагрійте, не доводячи до кипіння.
- Розлийте гарячий напій по кружках чи бокалах і подавайте одразу.
Від авторів
Спробуйте приготувати глінтвейн з білим вином за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїми враженнями!
І не забудьте, ви знайшли рецепт білого глінтвейну на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв та напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️