Глінтвейн на білому вині з апельсином: різдвяний рецепт

220
Автор : Igor Anisimov
Зимові свята важко уявити без зігріваючого аромату спецій і цитрусів, тому глінтвейн з білого вина заслужено займає особливе місце серед зимових напоїв. Він виходить м'якшим і ніжнішим за класичний червоний, з більш тонкими фруктовими нотами. Біле вино при нагріванні розкриває легкий квітковий букет, а апельсин і кориця надають йому святкового звучання ідеального різдвяного вечора 🎄
Підготовка 10 minutes
Приготування 15 minutes
Кухня Європейська
Категорія Напої
Порції 4
Калорійність (100г) 95

Інгредієнти
  

  • 750 мл білого сухого вина
  • 100 г цукру
  • 125 мл води
  • 1 паличка кориці
  • 3 бутони гвоздики
  • 1 апельсин
  • 1 зірочка бадьяну за бажанням
  • 1 яблуко за бажанням

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі інгредієнти для приготування глінтвейну на білому вині з апельсином.
  • У невеликій каструлі з'єднайте воду з цукром і спеціями, додайте нарізаний скибочками цитрус.
  • Поставте суміш на помірний вогонь, доведіть до кипіння, помішуючи, потім проціджуйте.
  • Влийте вино в каструлю з відваром і обережно нагрійте, не доводячи до кипіння.
  • Розлийте гарячий напій по кружках чи бокалах і подавайте одразу.

Від авторів

Спробуйте приготувати глінтвейн з білим вином за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїми враженнями!
І не забудьте, ви знайшли рецепт білого глінтвейну на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв та напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
Цей рецепт шукають за запитами: білий глінтвейн, глінтвейн з білого вина
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close