Смачний гуляш зі свинини з підливою: простий рецепт

283
Автор : Olena Brusenska
Гуляш зі свинини – це ситна й ароматна страва, яку легко приготувати вдома. Соковиті шматочки м'яса обсмажуються до рум'яної скоринки, потім тушкуються з овочами в густій, насиченій підливі просто на сковороді. Свинячий гуляш – чудовий варіант як для затишного сімейного обіду, так і для ситної вечері.
Підготовка 15 minutes
Приготування 50 minutes
Кухня Угорська
Категорія Основні страви
Порції 4
Калорійність (100г) 138

Інгредієнти
  

  • 700 г свинини
  • 1-2 цибулини
  • 1 морква
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • 1 ст.л. борошна
  • 500 мл гарячої води або бульйону + 50 мл холодної води
  • 1 ч.л. паприки
  • сіль, перець за смаком
  • 1 лавровий лист

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі інгредієнти для приготування гуляшу зі свинини з підливою.
    Крок 1 інгредієнти для приготування гуляшу зі свинини з підливою
  • М'ясо наріжте невеликими шматочками.
    Крок 2 свинину для гуляша нарізали шматочками
  • Очищену цибулю наріжте півкільцями або кубиками.
    Крок 3 цибулю нарізали півкільцями
  • Моркву можна натерти на тертці, але мені більше подобається нарізана.
    Крок 4 моркву нарізали шматочками
  • Добре розігрійте сковороду з високими бортиками. Оскільки в мене м'ясо жирне, то я викладаю на пательню спочатку більш жирні шматочки й обсмажую решту м'яса на жирі, що витопився. Якщо ви використовуєте нежирну свинину, то на розігріту сковорідку додайте пару ложок рослинної олії.
    Крок 5 спочатку обсмажуються більш жирні шматочки свинини
  • Обсмажте свинину на середньому вогні до легкої золотистої скоринки.
    Крок 6 свинина смажиться до золотистої скоринки
  • До м'яса додайте нарізану цибулю, паприку та перець. Обсмажте все 3-4 хвилини.
    Крок 7 до свинини додали цибулю паприку та перець
  • Потім до м'яса та цибулі додайте моркву, обсмажуйте все ще 5 хвилин.
    Крок 8 до свинини додали нарізану моркву
  • Залийте м'ясо з овочами гарячою водою або бульйоном, накрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні 30 хвилин.
    Крок 9 свинину з овочами залили гарячою водою
  • В окремому посуді змішайте борошно, томатну пасту та 50 мл холодної води. Добре розмішайте, щоб не було грудочок.
    Крок 10 змішали борошно томатну пасту та воду
  • Додайте до м'яса отриману суміш, лавровий лист, посоліть за смаком. Тушкуйте гуляш зі свинини на сковороді ще 10 хвилин.
    Крок 11 до свинячого гуляшу додали лавровий лист суміш з томатною пастою та борошном і сіль
  • Гуляш зі свининою готовий! Такий гуляш вийде особливо смачним, якщо дати йому трохи настоятися під кришкою – м'ясо стане ще м'якшим, а підлива насититься ароматами.
    Як приготувати гуляш зі свинини

Від авторів

Поради:
  • якщо вам потрібно приготувати більшу кількість м'яса, обсмажуйте його партіями, щоб воно не тушкувалося, а саме підрум'янилося – так збережеться соковитість і з'явиться насичений смак;
  • разом із томатною пастою можна додати дрібку цукру – це допоможе збалансувати кислоту та зробить підливу м'якшою й ароматнішою.
Спробуйте приготувати гуляш з свинини за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт гуляшу зі свинини на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв та напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
Цей рецепт шукають за запитами: гуляш зі свинини з підливою, рецепт гуляшу зі свинини
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close