Хумус з консервованого нуту - це смачний суперфуд нашвидкоруч, який з легкістю приготує навіть новачок. 😋 Ніяких складнощів із замочуванням, багатогодинним варінням та іншого клопоту. Наш рецепт хумусу з консервованого нуту займає лічені хвилини. Прочитайте його уважно, підготуйте все необхідне та беріться до роботи! Буде дуже смачно! 😊
Інгредієнти
- 400 г консервованого нуту
- 1 зубчик часнику
- 1 лимон
- 70 мл оливкової олії
- 3 ст.л. кунжутної пасти тахіні
- 1 ч.л. зіри
- мелений червоний перець за смаком
- 1 ч.л. солі
Покрокова інструкція
- Підготуйте продукти для приготування хумусу з консервованого нуту.
- Відкрийте банку з нутом, злийте рідину в окрему миску. Нут викладіть на сито і промийте.
- Лимон промийте окропом, розріжте навпіл, видавіть сік.
- Викладіть у чашу блендера консервований нут, додайте сік лимона. Подрібніть до однорідності.
- Зіру розітріть у ступці.
- У чашу блендера до основної заготовки додайте розтерту зіру, пропущений через прес часник і злиту з банки рідину. Знову все гарненько пробийте.
- Додайте кунжутну пасту, мелений червоний перець та сіль, увімкніть блендер ще на 1 хвилину.
- Готовий хумус з консервованого нуту викладіть на тарілку, полийте оливковою олією та прикрасьте на свій смак.
- Доповніть закуску пітою, хлібними паличками або лавашем і сушеними кедровими горішками. Смачного !
Від авторів
Спробуйте приготувати домашній хумус з консервованого нуту за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт хумусу з консервованого нуту на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK - покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих і смачних страв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
👀 Рекомендуємо почитати:
Що таке хумус, з чим його їдять і чим він корисний?
Що таке тахіні і як зробити цю пасту в домашніх умовах?