Ікра з баклажанів в мультиварці – зручний і простий варіант улюбленої закуски для тих, у кого немає часу довго стояти біля плити. 😉 Незважаючи на те, що весь процес займає понад 1 годину, активної участі потрібно приблизно на 15 хвилин.Пропорції основних овочів можна дещо змінювати. Радимо почати з нашого базового варіанту, а потім вже потроху експериментувати. Зверніть увагу на те, що для цього рецепта також знадобиться і занурювальний блендер. 🙌
Інгредієнти
- 700 г баклажанів
- 400 г болгарського перцю
- 300 г помідорів
- 2 цибулини
- 3 зубчика часнику
- 40 мл рослинної олії
- мелений чорний перець за смаком
- сіль за смаком
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі продукти для приготування ікри з баклажанів в мультиварці.
- Овочі підготуйте та наріжте дрібними кубиками. Зубчики часнику почистіть від лушпиння, злегка розімніть пласкою стороною леза ножа, подрібніть.
- Баклажани помістіть у окрему миску і на 5-10 хвилин залийте підсоленою водою. Це допоможе позбутися гіркоти.
- У чашу мультиварки налийте олію, всипте баклажани, болгарський перець, помідори, часник і цибулю. Закрийте кришку і ввімкніть на 1 годину програму «Тушкування».
- Готові овочі перекладіть у відповідний посуд і подрібніть занурювальним блендером.
- Додайте за смаком мелений перець і сіль, перемішайте. Смачного!
Від авторів
Спробуйте приготувати ікру з баклажанів у мультиварці за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт баклажанної ікри в мультиварці на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK - покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв і напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️