Гороховий суп з копченими реберцями: покроковий рецепт

220
Автор : Olena Brusenska
Якщо ви любите ситні та ароматні супи, спробуйте приготувати класичний гороховий суп з реберцями. Ця страва поєднує насичений аромат копченостей, м'якість гороху та легку солодкість овочів.
Підготовка 15 minutes
Приготування 1 hour 20 minutes
Кухня Європейська
Категорія Перші страви
Порції 8
Калорійність (100г) 100

Інгредієнти
  

  • 1-1.5 склянки гороху (залежно від бажаної густоти супу)
  • 500 г копчених свинячих реберець
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 3-4 картоплини
  • 1-2 лаврових листа
  • сіль, перець мелений за смаком
  • рослинна олія для обсмажування

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі інгредієнти для приготування супу горохового з копченими реберцями.
    Крок 1 Інгредієнти для приготування супу горохового з копченими реберцями
  • Ребра розріжте на невеликі порційні шматочки. Покладіть м'ясо в каструлю і залийте холодною водою (приблизно 2,5 л). Поставте каструлю на плиту.
    Крок 2 Порізані на порційні шматочки ребра
  • Горох добре промийте і додайте в каструлю. Після закипання зніміть піну за допомогою шумівки і варіть м'ясо з горохом на повільному вогні близько години. У мене горох половинками. Якщо ви будете використовувати цілий горох, то його доведеться попередньо замочити на 2 години або на ніч.
    Крок 3 Промитий горох перед закладанням в каструлю з ребрами
  • Цибулю очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на добре розігрітій і змащеній олією сковороді 2-3 хвилини.
    Крок 4 Дрібно нарізана цибуля смажиться на сковороді
  • Моркву очистіть, натріть на тертці. Додайте на сковороду з цибулею і обсмажте овочі до золотистого кольору.
    Крок 5 Моркву натерли додали на сковороду з цибулею
  • Картоплю очистіть, наріжте на невеликі шматочки. Додайте в каструлю і варіть до готовності картоплі (приблизно 15 хвилин).
    Крок 6 Нарізана невеликими шматочками картопля
  • Коли картопля звариться, додайте в каструлю обсмажені овочі, лавровий лист, мелений перець. Спробуйте суп на смак. Копчені реберця вже солоні, і під час варіння сіль з них частково переходить у бульйон. Якщо суп недостатньо солоний, досоліть і дайте поваритися ще 5-10 хвилин.
    Крок 7 До каструлі з класичним гороховим супом додали обсмажені овочі сіль мелений перец лавровий лист
  • Гороховий суп з копченими реберцями готовий! Подавайте його гарячим, за бажанням посипавши зеленню або сухариками. Такий суп ідеально підійде для сімейного обіду. Він ситний, густий і неймовірно ароматний!
    Гороховий суп з копченими реберцями рецепт з фото

Від авторів

Порада: для яскравості кольору можна покласти дрібку куркуми під час обсмажування овочів – суп вийде золотистим і апетитним.
Спробуйте приготувати гороховий суп з реберцями за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт супу з реберцями на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв та напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
Цей рецепт шукають за запитами: класичний гороховий суп, суп з реберцями
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close