Ніжний печінковий торт з яловичої печінки з морквою

272
Автор : Olga Beznosiuk
Печінковий торт з яловичої печінки - ідеальна закуска для святкового столу або повсякденної трапези. 🍽 Красива, ароматна і ситна страва подобається всім і навіть тим, хто не любить печінку. Секрет успіху у відмінному поєднанні смаків. До речі, ви можете спеціально для такого випадку приготувати домашній майонез - з ним торт з печінки яловичої вийде кориснішим і набагато смачнішим. 😊
Підготовка 1 hour
Приготування 45 minutes
Кухня Угорська, Українська
Категорія Закуски
Порції 12
Калорійність (100г) 205

Інгредієнти
  

Основні

  • 1 кг яловичої печінки
  • 3 яйця
  • 800 мл молока 500 мл для замочування, 300 мл у тісто
  • 100 г борошна
  • 400 г моркви
  • 300 г цибулі
  • 350 мл майонезу
  • 50 мл рослинної олії
  • мелений коріандр за смаком
  • мелений чорний перець за смаком
  • сіль за смаком

Для декору

  • 2 яйця варених
  • півпучка кропу

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте продукти для приготування печінкового торта з яловичої печінки. Попередньо печінку очистіть від плівочок, наріжте та залийте на 1 годину 500 мл холодного молока.
  • Подрібніть моркву та очищену цибулю.
  • На рослинній олії обсмажте овочі до золотистого кольору, посоліть і поперчіть.
  • Яловичу печінку подрібніть у блендері.
  • Отриману масу змішайте з яйцями, молоком, спеціями та сіллю. Всипте борошно та гарненько перемішайте.
  • Налийте трохи печінкового тіста на розігріту сковорідку з олією, розподіліть по всій поверхні й обсмажте до готовності з двох боків. Повторіть процедуру з рештою тіста. У підсумку у вас вийде стопка красивих печінкових коржів.
  • Викладіть перший корж на тарілку, змастіть майонезом, присипте смаженими овочами. Зверху викладіть наступний корж і знову додайте майонез і зажарку Продовжуйте доти, доки не зберете весь печінковий тортик із яловичої печінки.
  • Варені яйця очистіть від шкаралупи, розріжте, розділіть на білки та жовтки, окремо натріть на тертці. Кріп наріжте або порвіть руками.
  • Прикрасьте торт із яловичої печінки: присипте жовтками зверху в центрі, з білків викладіть гарний ободочок. Кропом прикрасьте з боків і зверху.

Від авторів

Спробуйте приготувати печінковий торт з яловичої печінки за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт печінкового торта з яловичої печінки на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK - покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв і напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
Схожі запити печінковий торт з яловичої печінки, торт з печінки яловичої
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close