Розсольник з перловкою та солоними огірками

207
Автор : Igor Anisimov
Наполегливо рекомендую використовувати саме цей рецепт розсольника з перловкою. Особливо якщо хочете приготувати на обід те, що завжди зігріває і тішить домашнім смаком 🏡 У супі буквально немає нічого зайвого — тільки прості продукти, правильна послідовність і трохи терпіння. Поєднання м'ясного бульйону, перловки і огіркової кислинки розсольника класичного нікого не залишить байдужим!
Підготовка 20 minutes
Приготування 2 hours 10 minutes
Кухня Слов'янська
Категорія Перші страви
Порції 8
Калорійність (100г) 65

Інгредієнти
  

  • 400 г м'яса на кістці
  • 200 г м'якоті яловичини
  • 2 моркви
  • 3 стебла селери
  • 2 цибулини
  • 2 л води
  • 300 г солоних огірків
  • 50 г перлової крупи
  • 4 картоплини
  • 10 г зеленої цибулі
  • 5 г свіжого кропу
  • 2 лаврових листки
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 2 ч.л. солі
  • 1 ч.л. цукру
  • 0.5 ч.л. меленого чорного перцю

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі інгредієнти для приготування розсольника з перловкою і солоними огірками.
  • У каструлю наливаємо воду, додаємо м'ясо на кістці, одну моркву, одну цибулину і селеру. Доводимо до кипіння, знімаємо піну і варимо бульйон під кришкою 1,5 години на середньому вогні.
  • Тим часом нарізаємо цибулину, що залишилася, і натираємо моркву.
  • Огірки нарізаємо дрібними кубиками.
  • На розігрітій олії обсмажуємо цибулю 1 хвилину, додаємо моркву і тушкуємо 5 хвилин.
  • Викладаємо овочі в миску, а на ту ж сковороду кладемо огірки, додаємо трохи олії і томимо на слабкому вогні 15 хвилин.
  • Готове м'ясо виймаємо з бульйону, відділяємо від кісток і нарізаємо кубиками.
  • До бульйону додаємо промиту перловку і варимо 20 хвилин.
  • Потім кладемо нарізану картоплю і лаврове листя, варимо ще 5 хвилин.
  • Додаємо обсмажені овочі і огірки, варимо 10 хвилин.
  • Солимо, додаємо цукор, перець, подрібнений часник і м'ясо. Варимо розсольник ще 5 хвилин.
  • Знімаємо з вогню, додаємо подрібнену зелень і даємо настоятися під кришкою 15–20 хвилин.

Від авторів

Спробуйте приготувати розсольник з перловкою за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїми враженнями!
І не забудьте, ви знайшли рецепт класичного розсольника на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв та напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
Цей рецепт шукають за запитами: рецепт розсольника з перловкою, розсольник з перловкою
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close