Маринований шашлик на сковороді – чудове рішення, коли за вікном негода і вибратися на природу можливості немає. Цей спосіб приготування не поступається класичному: м'ясо виходить соковитим, м'яким і дуже смачним! 😋 При бажанні можете додати пару крапель рідкого диму і тоді вашу страву прикрасить затишний запах багаття. Ось так просто, ароматно і смачно!Давайте разом готувати шашлик на сковороді! 🤗
Інгредієнти
- 1 кг свинини
- 150 г цибулі
- 3 ст.л. рослинної олії
- 1 ст.л. столового оцту
- 0.5 ч.л. паприки
- 0.5 ч.л. меленого чорного перцю
- 0.5 ч.л. меленого коріандру
- 1 ч.л. солі без гірки
- 50 мл холодної води
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі продукти для приготування шашлику на сковороді.
- Свинину промийте, обітріть паперовими серветками, наріжте невеликими кубиками та покладіть у миску.
- Цибулю почистіть від лушпиння та подрібніть у блендері.
- У глибокій мисці змішайте м'ясо, цибулеве пюре, 2 ст. л. олії, оцет і воду. Всипте спеції, сіль і гарненько все перемішайте. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і приберіть у холодильник маринуватися на 4 години.
- Змастіть сковорідку олією, що залишилася, і розігрійте на середньому вогні. Обсмажте шашлик на сковороді до золотавого кольору, періодично перемішуючи. Слідкуйте за тим, щоб кожен шматочок достатньо підрум'янився з усіх боків.
- Викладіть шашлик на прогріту тарілку, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл.
Від авторів
Спробуйте приготувати шашлик на сковороді за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт того, як приготувати шашлик на сковороді на сайті bazylik.com.ua (Ще більше смачних ідей і натхнення - у нашому Телеграм-каналі. Підпишіться, там дуже апетитно!) ☘️
Ідея нашого проєкту BAZYLIK - покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв і напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️