Шашлик в духовці в фользі – це чудовий спосіб насолодитися смаком улюбленої страви без диму та вугілля. 🔥 👍 М'ясо, приготоване таким чином, виходить ніжним, м'яким, неймовірно соковитим і ароматним. При цьому не треба пильно стежити за процесом. Зазирнути в духовку доведеться всього лише двічі: спочатку для того, щоб зняти фольгу, а потім – щоб витягти вже готову страву. Погодьтеся, це зручно! 😋
Інгредієнти
- 1 кг свинини
- 3 цибулини
- 1 ст.л. аджики
- 2 ст.л. рослинної олії
- 1 ч.л. хмелі-сунелі
- 1 ч.л. солі
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі продукти для приготування шашлику в духовці в фользі.
- М'ясо промийте, обсушіть паперовими рушничками та наріжте невеликими кубиками.
- Цибулю почистіть, а потім наріжте півкільцями.
- У глибокій мисці змішайте свинину і дві третини цибулі. Додайте хмелі-сунелі, аджику, олію та сіль. Перемішайте, викладіть зверху цибулю, що залишилася, накрийте кришкою і поставте в холодильник на 2-3 години.
- Застеліть підготовлену форму фольгою, викладіть м'ясо, накрийте подвійним шаром фольги і поставте в духовку, заздалегідь прогріту до 200 градусів. Через 30 хвилин зніміть верхній шар фольги (акуратно, щоб не обпектися) і запікайте шашлик ще 30 хвилин при 180 градусах.
- Готовий шашлик подавайте у супроводі маринованої цибулі, свіжих овочів, зелені та лаваша. Смачного!
Від авторів
Спробуйте приготувати шашлик в духовці в фользі за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт шашлику в фользі на сайті bazylik.com.ua (Ще більше смачних ідей і натхнення – у нашому Телеграм-каналі. Підпишіться, там дуже апетитно!) ☘️
Ідея нашого проєкту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв і напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️