Шашлик в рукаві на цибулевій подушці

329
Автор : Helen
Коли хочеться шашлику, а погода підводить – на допомогу приходить духовка. Шашлик в духовці в рукаві на цибулевій подушці – це аромат, соковитість і смак справжнього пікніка. М'ясо маринується в цибулі та спеціях, запікається у власному соку. А маринована, запечена цибуля стане чудовим гарніром. Просто, зручно і дуже смачно!
Підготовка 10 minutes
Приготування 1 hour 30 minutes
Кухня Європейська
Категорія Основні страви
Порції 4
Калорійність (100г) 238

Інгредієнти
  

  • 700 г свинини
  • 3 цибулини
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • 2 ст.л. оцту
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 1 ст.л. спецій для м'яса
  • 100 мл води + окріп для цибулі

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі інгредієнти для приготування шашлику в рукаві на цибулевій подушці.
    Крок 1 інгредієнти для приготування шашлику в рукаві на цибулевій подушці
  • М'ясо помийте та обсушіть. Наріжте на невеликі шматки. Викладіть у миску, додайте сіль, спеції, одну нарізану півкільцями цибулину та лимонний сік. М'ясо з цибулею перемніть руками, щоб м'ясо добре просочилося цибулевим соком. Залиште мінімум на 30 хвилин, можна поставити на ніч у холодильник.
    Крок 2 до нарізаного на шматки м яса додали цибулю і спеції
  • Решту цибулин, що залишилися, наріжте кільцями або півкільцями та залийте окропом. Через 2-3 хвилини воду злийте, додайте до цибулі цукор, оцет і 100 мл води. Добре перемішайте і залиште маринуватися на 20 хвилин.
    Крок 3 цибулю нарізали півкільцями і замаринували
  • Підготуйте лист для запікання, застеліть його пергаментом. Рукав для випічки зав'яжіть з одного боку, викладіть рукав на лист.
    Крок 4 підготували деко пергамент і рукав для запікання
  • Злийте з цибулі маринад, викладіть усю мариновану цибулю в рукав для запікання нижнім шаром і рівномірно розподіліть.
    Крок 5 мариновану цибулю виклали у рукав для запікання
  • М'ясо викладіть на цибулю, зав'яжіть другий кінець рукава. Верх плівки проткніть зубочисткою в кількох місцях для виходу пари.
    Крок 6 у рукав для запікання виклали м ясо
  • Поставте лист із м'ясом у розігріту до 200°С духовку. Запікайте шашлик у духовці в пакеті від 40 хвилин до години (чим більші шматки, тим довше вони запікаються).
    Крок 7 шашлик запікається у духовці в рукаві
  • Розріжте рукав зверху, добре розкрийте м'ясо, полийте його соком, що виділився, і запікайте до красивої рум'яної скоринки (ще близько 10 хвилин).
    Крок 8 рукав для запікання розрізали і залишили шашлик запікатися до рум яної скоринки
  • Шашлик у духовці в рукаві готовий! Подавайте свинячий шашлик з овочами та свіжою, ароматною зеленню – так смак розкривається яскравіше. М'ясо за цим рецептом виходить неймовірно ніжним і соковитим, з апетитною скоринкою, а цибуля – м'яка і солодка, буквально тане в роті.
    Шашлик в рукаві на цибулевій подушці

Від авторів

Спробуйте приготувати шашлик у духовці на листі в рукаві за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт шашлику на цибулевій подушці на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв та напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
Схожі запити шашлик в духовці в рукаві, шашлик в рукаві, шашлик у духовці в рукаві
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close