Шашлик зі свинини – традиційна страва для любителів веселих посиденьок навколо ароматного багаття. 🔥 На жаль, далеко не завжди м'ясо виходить ідеальним. Домогтися відмінного результату можна за допомогою правильного маринаду. Для нього потрібно багато цибулі, кілька помідорів, половинка лимона, спеції та сіль. Розповідаємо, як замаринувати шашлик зі свинини, щоб він вийшов соковитим і м'яким. Цей рецепт вас точно порадує. 😊 ✨
Інгредієнти
- 2 кг свинини
- 400 г цибулі
- 2 помідора
- половина лимона
- 0.5 ч.л. меленого коріандру
- 0.5 ч.л. меленого чорного перцю
- 2 ч.л. солі без гірки
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі продукти для приготування смачного шашлику зі свинини.
- М'ясо промийте, обсушіть паперовими рушниками, а потім наріжте кубиками середнього розміру.
- Викладіть м'ясо в миску, додайте спеції та сіль. Перемішайте, ретельно розминаючи руками кожен шматочок.
- Цибулю почистіть від лушпиння, подрібніть. Помідори і половинку лимона наріжте тонкими кружечками.
- Всипте цибулю в миску зі свининою, перемішайте.
- Перекладіть м'ясо в інший посуд шарами, накриваючи кожен кружечками помідорів та лимона. Накрийте зверху харчовою плівкою та поставте в холодильник. Маринувати шашлик зі свинини слід не менше 8 годин.
- Мариновану свинину надіньте на шампури й обсмажуйте над сивим вугіллям 20 хвилин, часто перевертаючи.
- Шашлик зі свинини подавайте гарячим із лавашем, свіжою зеленню, маринованою цибулею та соусами.
Від авторів
Спробуйте приготувати смачний шашлик зі свинини за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт про те, як замаринувати шашлик зі свинини, щоб був соковитим, на сайті bazylik.com.ua (Ще більше смачних ідей і натхнення – у нашому Телеграм-каналі. Підпишіться, там дуже апетитно!) ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв і напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️