Суп зі щавлем і яйцем на м’ясному бульйоні (з куркою)

224
Автор : Olena Brusenska
Ароматний щавлевий суп з куркою і яйцем стане відмінним вибором для легкого обіду. Цей супчик поєднує в собі свіжість зелені, легку кислинку щавлю і насиченість курячого бульйону. Обов'язково спробуйте приготувати такий суп щавлевий з м'ясом і ніжною яєчною «павутинкою».
Підготовка 15 minutes
Приготування 50 minutes
Кухня Українська
Категорія Перші страви
Порції 6
Калорійність (100г) 40

Інгредієнти
  

  • 400 г курячого м'яса на кістці
  • 3-4 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • пучок щавлю
  • 3 яйця
  • 1 ст.л. сметани
  • сіль, перець мелений за смаком
  • зелень за смаком
  • рослинна олія для обсмажування

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі інгредієнти для приготування супу зі щавлем і яйцем на м'ясному бульйоні. Для приготування бульйону можна взяти суповий набір, стегенця, крила або курячі спинки.
    Крок 1 Інгредієнти для приготування супу зі щавлем і яйцем на м'ясному бульйоні
  • М'ясо промийте, покладіть в каструлю і залийте холодною водою (приблизно 2,5 л). Після закипання зніміть за допомогою шумівки піну і варіть бульйон на повільному вогні 30 хвилин. Потім викладіть курку на тарілку і після охолодження наріжте на невеликі шматочки, видаливши кістки.
    Крок 2 М ясо відварили видалили кістки нарізали на невеликі шматочки
  • Цибулю почистіть, дрібно наріжте і обсмажте на олії 2-3 хвилини.
    Крок 3 Цибуля смажиться на сковороді
  • Моркву почистіть, натріть на тертці. Додайте до цибулі і обсмажте овочі ще 3-4 хвилини.
    Крок 4 Моркву додали на сковороду
  • Картоплю очистіть, наріжте невеликими шматочками і додайте в готовий бульйон. Варіть до готовності картоплі (10-15 хвилин).
    Крок 5 Нарізана невеликими шматочками картопля
  • В окремому посуді збийте яйця зі сметаною.
    Крок 6 До сметани додали яйця
  • Листя щавлю і зелень ретельно промийте, обсушіть і дрібно наріжте.
    Крок 7 Дрібно нарізані щавель зелень
  • Коли картопля буде готова, додайте в каструлю м'ясо, обсмажені овочі, нарізаний щавель, посоліть і поперчіть суп за смаком. Проваріть пару хвилин.
    Крок 8 В каструлю додали обсмажені овочі м ясо щавель сіль перець
  • Влийте в суп тонкою цівкою яєчну суміш. При цьому суп постійно помішуйте, щоб утворилася яєчна «павутинка». Додайте дрібно нарізану зелень.
    Крок 9 В каструлю влили яєчну суміш додали зелень
  • Суп із щавлю з куркою готовий! Подавайте такий супчик гарячим, за бажанням додавши ложку сметани та свіжу зелень.
    Щавлевий суп рецепт з фото

Від авторів

Поради:
  • Перед подачею дайте супу настоятися не менше 10 хвилин – смак стане насиченішим, а аромат зелені розкриється особливо яскраво.
  • Для більш легкого варіанту використовуйте куряче філе – суп вийде менш жирним, але залишиться таким же ароматним.
Спробуйте приготувати щавлевий суп за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт супу зі щавлем і яйцем на м'ясному бульйоні (з куркою) на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв та напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
Цей рецепт шукають за запитами: суп зі щавлем, щавлевий суп
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close