Іспанський суп гаспачо за 10 хвилин: простий рецепт

742
Автор : Valeria Karpenko
Суп гаспачо - це літній настрій і свіжість в одній тарілці! Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб освіжитися в спекотний день, зберігайте собі цей простий і смачний рецепт гаспачо. Цей іспанський холодний суп готується зі свіжих овочів, що робить його не тільки легким, але й корисним!
Підготовка 5 minutes
Приготування 5 minutes
Кухня Іспанська
Категорія Перші страви
Порції 1
Калорійність (100г) 61

Інгредієнти
  

  • 2 великих помідори (вибирайте м'ясисті томати, з мінімальною кількістю насіння)
  • 1 солодкий болгарський перець (традиційно беруть яскраво-червоний болгарський перець, але я вирішила поекспериментувати і взяла зелений)
  • 2 зубчики часнику (якщо дрібний, то можна взяти 3 зубчики)
  • 2-3 гілочки петрушки
  • 1/2 перцю чилі
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 ст.л. бальзамічного оцту
  • 3-4 скибочки багета
  • сіль, перець за смаком

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі продукти. Ретельно промийте овочі.
    Крок 1 Інгредієнти для приготування супу гаспачо
  • Зробіть хрестоподібні надрізи знизу кожного помідора.
    Крок 2 на томатах зробили хрестоподібні надрізи
  • Закип'ятіть воду й опустіть туди томати на 2 хвилини (надрізами вниз).
    Крок 3 помідори опустили в гарячу воду на дві хвилини
  • Акуратно зніміть томатну шкірочку.
    Крок 4 з томатів сняли шкірочку
  • Наріжте помідори та болгарський перець довільними шматочками, промийте петрушку.
    Крок 5 нарізані довільними шматочками помідори та болгарський перець помита петрушка
  • Перекладіть нарізані помідори, болгарський перець і петрушку в блендер, додайте 2 зубчики часнику і перець чилі.
    Крок 6 у блендер помістили нарізані овощі часник і перець чилі
  • Додайте 2 ст.л. оливкової олії, сіль і перець за смаком.
    Крок 7 у блендер також додали олівкову олію сіль перець
  • Подрібніть усі інгредієнти в блендері. Perfecto, ваш суп гаспачо готовий! Однак перед тим, як подавати гаспачо на стіл, потрібно обов'язково його охолодити. Відправте страву в холодильник на декілька годин.
    Крок 8 суп гаспачо у блендері
  • Поки суп охолоджується, обсмажте скибочки багета на сухій сковороді.
    Крок 9 скибочки багета смажаться на сухій сковороді
  • При подачі холодного супу гаспачо додайте 2 ст.л. бальзамічного оцту.
    Крок 10 до супу гаспачо додали 2 столові ложки бальзамічного оцту
  • Хрусткі скибочки багета можна покласти зверху на суп гаспачо або ж поруч з тарілкою, як вам більше подобається. Смачного!
    Рецепт приготування холодного супу гаспачо

Від авторів

Спробуйте приготувати холодний суп з помідорів "гаспачо" за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням.
І не забудьте, ви знайшли цей рецепт супу гаспачо на сайті bazylik.com.ua ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK - покрокові рецепти з фото "від людей для людей". Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих і смачних страв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів ❤️
Цей рецепт шукають за запитами: гаспачо, гаспачо рецепт, рецепт гаспачо, суп гаспачо
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close