Ніжний і ароматний суп з плавленим сиром і куркою — це затишна страва, яка готується швидко і сподобається всім без винятку. Поєднання м'якого вершкового смаку з легким бульйоном виходить особливо апетитним завдяки вермішелі та овочам. Простота приготування робить цей рецепт сирного супу ідеальним для будничного обіду або вечері 🍽
Інгредієнти
- 500 г курячого філе
- 200 г плавленого сиру «Дружба» або аналог
- 60 г вермішелі
- 4 картоплини
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 пучок зелені
- 2 ст.л. вершкового масла
- 1 ч.л. солі
- спеції за смаком
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі інгредієнти для приготування супу з плавленим сиром і куркою.
- Куряче філе промийте, наріжте невеликими шматочками і залийте водою в каструлі. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть на слабкому вогні до готовності м'яса.
- Поки вариться філе, очистіть і дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на крупній тертці.
- Розігрійте вершкове масло на сковороді, обсмажте цибулю і моркву до золотистого кольору.
- Очистіть картоплю, наріжте кубиками і додайте в каструлю з бульйоном і м'ясом.
- Всипте засмажку, перемішайте і варіть 10 хвилин.
- Наріжте плавлений сир кубиками, зелень дрібно порубайте.
- Додайте до супу вермішель, варіть 5 хвилин (орієнтуючись на час, вказаний на упаковці).
- Посоліть, приправте за смаком і додайте плавлений сир. Варіть, поки він повністю не розчиниться, періодично помішуючи.
- Всипте зелень, перемішайте і зніміть суп з вогню.
Від авторів
Спробуйте приготувати суп з плавленим сиром за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїми враженнями!
І не забудьте, ви знайшли рецепт сирного супу на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв та напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️