Сира ікра з баклажанів – свіжий погляд на улюблену страву! 🍆 Запечений баклажан розкриває ніжну, трохи димну нотку, а свіжі помідори, хрустка цибуля та ароматна зелень додають яскравості й соковитості. Це не просто закуска, а справжній вітамінний заряд, де кожен компонент зберігає максимум користі. 😊Ікра з баклажанів сира – ідеальний варіант для літнього обіду або легкої вечері. Подавайте її охолодженою, з хрустким тостом, свіжим лавашем або як гарнір до м'яса, риби. Насолодіться смаком літа! ☀️
Інгредієнти
- 2 баклажана
- 2 помідора
- 1 велика цибулина
- 1 зубчик часнику
- кілька гілочок зелені
- 2 ст.л. рослинної олії
- 1 ч.л. яблучного оцту
- мелений чорний перець за смаком
- сіль за смаком
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі продукти для приготування сирої ікри з баклажанів.
- Баклажани проколіть у кількох місцях, викладіть на застелене деко і запікайте 30 хвилин у духовці при 180 градусах.
- Запечені баклажани злегка охолодіть, а потім подрібніть.
- Дрібно наріжте помідори, зелень і очищену цибулю.
- Змішайте все в мисці. Додайте сіль, мелений перець, оцет, олію та пропущений через прес часник.
- Сира ікра з баклажанів готова. Смачного!
Від авторів
Спробуйте приготувати ікру з баклажанів сиру за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт сирої баклажанної ікри на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв і напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️