Сирники з рікоти не можна порівнювати з традиційними. У них зовсім інший смак - вершковий, солодкуватий, ніжніший. При правильному обсмаженні вони виходять м'якими, пухкими і дуже соковитими. Найчастіше сирники з рікоттою порівнюють із десертом - ось наскільки чудовими вони виходять. Давайте спробуємо сьогодні приготувати їх разом! 🤗
Інгредієнти
Для тіста
- 500 г рікоти
- 140 г борошна
- 2 яйця
- 80 г цукру
- ванілін на кінчику ножа
- сіль на кінчику ножа
Додатково
- 100 г борошна
- 50 мл рослинної олії
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі продукти для приготування сирників із рікоти.
- Змішайте рікоту, яйця, цукор, сіль і ванілін. Всипте борошно і гарненько перемішайте до однорідності. Готову масу накрийте харчовою плівкою і приберіть убік на 10 хвилин.
- Руки і дошку припиліть борошном, сформуйте невеликі заготовки однакового розміру.
- Обсмажте сирники з рікоттою на розігрітій пательні з олією до золотавої скоринки з двох боків.
- Подавайте сирники з рікоти у супроводі ягід, меду та інших добавок.
Від авторів
Спробуйте приготувати сирники з рікоти за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт сирників з рікоттою на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK - покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв і напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️