Тушкована капуста з грибами: простий рецепт з фото

1K
Автор : Valeria Karpenko
Тушена капуста з грибами - яскравий приклад того, що страва, приготована з простих і недорогих продуктів, може бути дуже смачною і ситною. Приємний бонус - капусту тушену з грибами можна сміливо включати до свого пісного раціону, адже ця страва містить тільки рослинні продукти. Ділюся з вами рецептом ?
Підготовка 20 minutes
Приготування 30 minutes
Кухня Європейська
Категорія Основні страви
Порції 2
Калорійність (100г) 53

Інгредієнти
  

  • 500 г білокачанної капусти
  • 250 г грибів (у мене печериці)
  • 1 шт цибуля
  • 1 шт морква
  • 2 зубчики часнику
  • 0.5 ч.л. сушеного часнику
  • 5 ст.л. рослинної олії
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • 1 ч.л. солі
  • 0.5 ч.л. перцю чорного меленого

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі продукти.
    Крок 1 Інгредієнти для приготування тушеної капусти з грибами
  • Очистіть і подрібніть цибулю. Відправте її на розігріту пательню з рослинною олією.
    Крок 2 очищена та подрібнена цибуля
  • Тим часом очистіть моркву та наріжте її соломкою.
    Крок 3 очищена та нарізана соломкою морква
  • Додайте моркву до цибулі, добре перемішайте і смажте овочі на середньому вогні до м'якості.
    Крок 4 цибуля та морква смажаться на сковороді
  • Очистіть і подрібніть часник. Як вам зручно - ножем, пресом, на тертці.
    Крок 5 очищений та подрібнений часник
  • Наріжте гриби невеликими шматочками. Коли цибуля з морквою стануть м'якими, додайте до них гриби та подрібнений часник.
    Крок 6 нарізані невеликими шматочками гриби шампіньйони
  • Нашинкуйте капусту.
    Крок 7 нашинкована капуста готова до смаження
  • Коли печериці стануть золотистими, додайте капусту. Добре все перемішайте та готуйте 15 хвилин. Протягом цього часу періодично помішуйте капусту з грибами. Примітка: Якщо ви хочете, щоб капуста була дуже м'якою, то через 10 хвилин смаження накрийте сковороду кришкою і решту 5 хвилин тушкуйте капусту.
    Крок 8 у пательню з печерицями додана капуста
  • Додайте сіль і добре перемішайте.
    Крок 9 до тушеної капусти з грибами додали сіль
  • За 3 хвилини до готовності додайте томатну пасту і перемішайте. Якщо ви любите злегка перетушену капусту, то на цьому кроці додайте трохи води, все перемішайте, знову накрийте сковорідку кришкою і тушкуйте кілька хвилин.
    Крок 10 до тушкованої капусти з грибами додали томатну пасту
  • Додайте сушений часник і чорний перець. Перемішайте і зніміть сковороду з вогню.
    Крок 11 до тушеної капусти з грибами додали сушений часник і чорний мелений перець
  • Капуста тушкована з грибами готова, можна подавати до столу!
    Тушкована капуста з грибами рецепт
  • Спробуйте приготувати тушену капусту з грибами за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням ?

Від авторів

Зберігайте собі цей рецепт тушеної капусти з грибами та читайте інші рецепти українською на нашому сайті bazylik.com.ua ☘️
Ідея нашого проєкту BAZYLIK - покрокові рецепти з фото "від людей для людей". Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих і смачних страв, які ви зможете приготувати для своїх рідних та друзів ?❤️
Схожі запити капуста з грибами, капуста тушена з грибами, капуста тушкована з грибами, простий рецепт тушеної капусти, рецепт тушеної капусти, тушена капуста з грибами, тушкована капуста з грибами, як тушити капусту
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close