Варення з малини без варіння – найкращий спосіб зберегти натуральний смак ягід та їхню цілющу силу. Без кип'ятіння, без втрати вітамінів – лише свіжість, аромат та користь у кожній ложці 😊 Звісно, зберігати таку малину з цукром без варіння доведеться в холодильнику, інакше вона швидко зіпсується.Розповідаємо чудовий рецепт. ☀️💖
Інгредієнти
- 1 кг малини
- 1 кг цукру
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі продукти для приготування варення з малини без варіння. Вимийте банки та кришки, висушіть.
- Акуратно промийте малину та викладіть на паперовий рушник. Періодично перевертайте ягоди, щоб вони просохли повністю.
- У глибокій каструлі змішайте суху малину та цукор. За допомогою виделки або звичайної товкачки для картоплі розімніть ягоди до однорідного стану. За бажанням можна скористатися блендером.
- Отриману масу залиште на 30 хвилин настоятися, щоб цукор повністю розчинився.
- Розкладіть малину з цукром по банках, щільно закрийте кришками і приберіть на зберігання в холодильник.
Від авторів
Спробуйте приготувати малину на зиму без варіння за нашим рецептом та поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт варення з малини без варіння на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера "базилік рецепти") ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв і напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️