Якщо хочете приготувати щось швидке, але ефектне – спробуйте яйця, фаршировані печінкою тріски. Прості продукти перетворюються на вишукану закуску з насиченим смаком і ніжною текстурою. Така закуска підійде як для сімейної вечері, так і для святкового столу.
Інгредієнти
- 6 яєць
- 1 банка печінки тріски (120 г)
- 1 ст.л. майонезу + 1 ст.л. для прикрашання
- зелень за смаком
- сіль, перець мелений за смаком
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі інгредієнти для приготування фаршированих яєць з печінкою тріски.

- Яйця відваріть вкруту, очистіть і наріжте вздовж на 2 рівні частини.

- Жовтки відокремте від білків, додайте до них печінку тріски (без олії). Подрібніть за допомогою виделки.

- Дрібно наріжте зелень (зелену цибулю, кріп або петрушку – за бажанням). Додайте нарізану зелень і майонез до начинки для яєць. Посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте.

- Викладіть отриману начинку на половинки білків (приблизно по 1 ч.л. з гіркою). Зверху нанесіть трохи майонезу, прикрасьте зеленню, тертим жовтком або ікрою.

- Фаршировані яйця на святковий стіл готові! Ця закуска готується швидко і завжди красиво виглядає на столі.

Від авторів
Поради:
- подавайте яйця охолодженими;
- для більш пікантного варіанту в начинку можна додати трохи лимонного соку або краплю діжонської гірчиці – вони підкреслять смак печінки.





