Домашня класика: яйця, фаршировані курячою печінкою

248
Автор : Olena Brusenska
Яйця фаршировані печінкою – це проста і смачна закуска, яку легко приготувати до святкового столу заздалегідь. Поєднання ніжних яєць і печінки робить страву ситною і гармонійною на смак.
Підготовка 10 minutes
Приготування 20 minutes
Кухня Європейська
Категорія Закуски
Порції 6
Калорійність (100г) 185

Інгредієнти
  

  • 6 яєць
  • 250 г курячої печінки
  • 1 цибулина
  • 3-4 ст.л. майонезу
  • 1 зубчик часнику
  • сіль, перець мелений за смаком
  • рослинна олія для обсмажування

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі інгредієнти для приготування яєць, фаршированих курячою печінкою.
    Крок 1 Інгредієнти для приготування яєць фаршированих курячою печінкою
  • Курячу печінку відваріть у підсоленій воді до готовності (приблизно 10-12 хвилин). Остудіть і натріть на тертці.
    Крок 2 Відварена і натерта на тертці куряча печінка
  • Цибулю очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
    Крок 3 Обсмажена цибуля на сковороді
  • Відварені вкруту яйця очистіть і наріжте вздовж на половинки.
    Крок 4 Відварені і нарізані половинками яйця
  • Жовтки відокремте від білків, подрібніть за допомогою виделки.
    Крок 5 Подрібнені яєчні жовтки
  • Додайте до жовтків печінку, обсмажену цибулю, подрібнений часник (можна замінити сушеним), майонез, сіль і мелений перець за смаком. Все ретельно перемішайте. Не додавайте занадто багато майонезу, щоб начинка тримала форму.
    Крок 6 До жовтків додали печінку цибулю часник сіль мелений перець майонез
  • Викладіть приготовану начинку з курячою печінкою на половинки яєчних білків. Залишився останній штрих – прикрасити фаршировані яйця, особливо якщо ви готуєте закуску до святкового столу.
    Крок 7 Начинку виклали на половинки яєчних білків
  • Яйця, фаршировані курячою печінкою, готові! Поєднання яєць і печінки перетворюється на справжню класику.
    Яйця фаршировані печінкою рецепт з фото

Від авторів

Поради:
  • перед подачею поставте яйця в холодильник на 15-20 хвилин – начинка стане щільнішою і буде краще триматися;
  • для прикраси можна використовувати майонез, дрібно нарізану зелену цибулю, кріп або петрушку, дрібно натертий сир, відварену моркву або буряк, скибочку маринованого огірка, оливки або маслини.
Спробуйте приготувати фаршировані яйця з печінкою за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт фаршированих яєць печінкою на сайті bazylik.com.ua (щоб швидше нас знайти наступного разу, введіть у пошуковий рядок браузера «базилік рецепти») ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK – покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв та напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
Цей рецепт шукають за запитами: фаршировані яйця з печінкою, яйця фаршировані печінкою
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close