Яйця фаршировані печінкою – це проста і смачна закуска, яку легко приготувати до святкового столу заздалегідь. Поєднання ніжних яєць і печінки робить страву ситною і гармонійною на смак.
Інгредієнти
- 6 яєць
- 250 г курячої печінки
- 1 цибулина
- 3-4 ст.л. майонезу
- 1 зубчик часнику
- сіль, перець мелений за смаком
- рослинна олія для обсмажування
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі інгредієнти для приготування яєць, фаршированих курячою печінкою.

- Курячу печінку відваріть у підсоленій воді до готовності (приблизно 10-12 хвилин). Остудіть і натріть на тертці.

- Цибулю очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.

- Відварені вкруту яйця очистіть і наріжте вздовж на половинки.

- Жовтки відокремте від білків, подрібніть за допомогою виделки.

- Додайте до жовтків печінку, обсмажену цибулю, подрібнений часник (можна замінити сушеним), майонез, сіль і мелений перець за смаком. Все ретельно перемішайте. Не додавайте занадто багато майонезу, щоб начинка тримала форму.

- Викладіть приготовану начинку з курячою печінкою на половинки яєчних білків. Залишився останній штрих – прикрасити фаршировані яйця, особливо якщо ви готуєте закуску до святкового столу.

- Яйця, фаршировані курячою печінкою, готові! Поєднання яєць і печінки перетворюється на справжню класику.

Від авторів
Поради:
- перед подачею поставте яйця в холодильник на 15-20 хвилин – начинка стане щільнішою і буде краще триматися;
- для прикраси можна використовувати майонез, дрібно нарізану зелену цибулю, кріп або петрушку, дрібно натертий сир, відварену моркву або буряк, скибочку маринованого огірка, оливки або маслини.







