Як смажити креветки в панцирі на сковороді

1.1K

🤗 Поділюся з вами простим рецептом-порадою, як смачно посмажити креветки в панцирі на сковороді. У вас вийде дуже яскрава і поживна закуска, яку захочеться готувати знову і знову! Зазначу, що креветки можуть бути будь-які: тигрові, королівські, звичайні. Просто врахуйте, що чим менший розмір креветок, тим швидше вони приготуються.

  1. Розморозьте попередньо креветки в панцирі та промийте їх під проточною водою. Простежте, щоб стекла зайва рідина.
  2. Візьміть 4 зубчики часнику. Два з них очистіть і дрібно порубайте. Інші два зубчики залиште неочищеними, але добре помийте.
  3. Дрібно наріжте зелену цибулю або цибулю Шалот.
  4. Розігрійте сковороду, додайте рослинну олію. Викладіть ваші креветки, додайте сіль, 2 неочищених зубчики часнику, червоний мелений + духмяний перець. Також можете додати ваші улюблені спеції: розмарин, орегано, сухий базилік тощо. Добре перемішайте.
  5. Слідкуйте за кольором креветок – щойно вони почнуть виражено червоніти, додайте подрібнений часник і обсмажте креветки ще 2-3 хвилини, помішуючи. Важливо не перетримати креветки на вогні, щоб вони зберегли свою ніжність.
  6. Відправте до креветок дрібно нарізану цибулю і збризніть їх соком лимона. Все гарненько перемішайте і зніміть креветки з вогню.
  7. Готові смажені креветки в панцирі викладіть на блюдо і прикрасьте гілочками свіжої зелені.

Ця страва дуже смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!

🍤 Рецепти зі смаженими креветками:
Салат з креветками та авокадо за 30 хвилин
Салат Цезар з креветками, як у ресторані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close