Як засолити шматочки лосося, щоб отримати смачну закуску без зайвих витрат? 💰 😋 Цей рецепт - ваш секретний ключ до ідеальної слабосоленої риби. Знадобиться мінімум інгредієнтів, відповідний посуд із кришечкою і приблизно 10 хвилин активної участі. Солиться така рибка близько 12 годин. Можна зробити заготовку з вечора і вранці вже насолоджуватися смачними бутербродами. До речі, засолений шматочками лосось можна використовувати для салатів, омлетів, канапе, запіканок і пасти. Смачно і вигідно! 👛
Інгредієнти
- 1 кг шматочків лосося обрізки
- 1 ст.л. цукру
- 2 ст.л. солі
Покрокова інструкція
- Підготуйте всі продукти для того, щоб засолити шматочки лосося.
- Викладіть рибу на ситечко, промийте холодною водою, а потім злегка відіжміть і розкладіть на паперовий рушник. Промокніть залишки води паперовим рушником або серветками.
- Змішайте сухі інгредієнти: сіль та цукор.
- Помістіть шматочки риби в підготовлений посуд, засипте сухою сумішшю і перемішайте так, аби вона рівномірно розподілилася. Закрийте кришкою і поставте в холодильник на 10-12 годин.
Від авторів
Спробуйте приготувати солоний лосось шматочками за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням!
І не забудьте, ви знайшли рецепт про те, як засолити лосось шматочками, на сайті bazylik.com.ua (Ще більше смачних ідей і натхнення - у нашому Телеграм-каналі. Підпишіться, там дуже апетитно!) ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK - покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих, смачних страв і напоїв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів 🏠❤️
🤗 Рекомендуємо почитати:
Скільки зберігається солона червона риба?