Жульєн з куркою і грибами за 35 хвилин: рецепт на сковороді

855
Автор : Valeria Karpenko
? Жульєн з куркою і грибами - це ідеальний вибір для смачного обіду або вечері. Поєднання смаженої курки з грибами та ніжних вершків з сиром нікого не залишить байдужим. Мій «експрес» рецепт жульєну з грибами і куркою допоможе вам приготувати цю ароматну й ситну страву на сковороді всього за 35 хвилин! Гаряча закуска вдасться не менш смачною, ніж у духовці.
Підготовка 5 minutes
Приготування 30 minutes
Кухня Французька
Категорія Основні страви
Порції 4
Калорійність (100г) 153

Інгредієнти
  

  • 400 г курячого філе
  • 300 г печериць
  • 1 велика цибулина
  • 200 мл вершків (я взяла 15% жирності, можна й більше)
  • 150 г твердого сиру
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • сіль за смаком (я взяла 1 ч.л. без гірки)
  • перець чорний мелений за смаком (я взяла 0.5 ч.л.)
  • петрушка для прикраси (можете взяти будь-яку іншу зелень)

Покрокова інструкція
 

  • Підготуйте всі продукти для приготування жульєну з грибами і куркою.
    Крок 1 Інгредієнти для приготування жульєну з грибами і куркою
  • Наріжте куряче філе невеликими шматочками.
    Крок 2 куряче філе нарізане невеликими шматочками
  • Розігрійте сковороду, додайте рослинну олію. Обсмажте шматочки курячого філе до напівготовності (кілька хвилин).
    Крок 3 шматочки курячого філе смажаться до напівготовності
  • Наріжте цибулю та відправте її до курки. Смажте ще 4-5 хвилин.
    Крок 4 до курячого філе додали цибулю
  • Крупно наріжте печериці та додайте їх до курки з цибулею.
    Крок 5 гриби додали до курки смажитися
  • Коли випарується рідина з грибів, додайте сіль та перець, добре перемішайте. Смажте куряче філе з грибами та цибулею ще 6-8 хвилин, до золотистого кольору.
    Крок 6 до курячого філе з грибами додали сіль та перець
  • Залийте курячо-грибну суміш вершками, перемішайте і трохи протушкуйте все разом.
    Крок 7 обсмажене куряче філе з печерицями залили вершками
  • Натріть на крупній тертці твердий сир і викладіть його поверх грибів із куркою. Вимкніть вогонь і накрийте сковороду кришкою.
    Крок 8 до жульєна з куркою та грибами додати тертий твердий сир
  • Через 5 хвилин сир розплавиться і неймовірно ароматний жульєн з куркою і грибами можна буде подавати до столу. Готову страву рекомендую прикрасити улюбленою зеленню (у мене петрушка) і, за бажанням, доповнити свіжими овочами. Смачного!
    Рецепт жульєна з грибами і куркою на сковороді

Від авторів

Спробуйте приготувати жульєн на сковороді за нашим рецептом і поділіться в коментарях своїм враженням ?
І не забудьте, ви знайшли цей рецепт жульєну з грибами і куркою на сайті bazylik.com.ua ☘️
Ідея нашого проекту BAZYLIK - покрокові рецепти з фото «від людей для людей». Ми публікуємо для вас перевірені рецепти простих і смачних страв, які ви зможете приготувати для своїх рідних і друзів ?❤️
Схожі запити жульєн з грибами і куркою, жульєн з грибами і куркою на сковороді, жульєн з грибами та куркою, жульєн з куркою і грибами, жульєн з куркою і грибами на сковороді, жульєн з куркою і грибами рецепт, жульєн з куркою та грибами, жульєн з куркою та грибами рецепт, рецепт жульєна з грибами і куркою, рецепт жульєну з грибами і куркою
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рейтинг рецепту




Максимальний розмір файлу: 5 МБ. Ви можете завантажити: image. Drop files here

Close
BAZYLIK – покрокові рецепти з фото ☘️ “від людей для людей”. © Since 2023. All rights reserved.
Close